Nieuws 2022

Lees hier het laatste nieuws, feitjes en roddels. Zelf iets te melden over het Nisseroise Carnaval? Stuur uw stukje (en foto) naar redactie@de-wevers.com

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lijntje.png

In afwachting van wat we dadelijk allemaal mogen, hebben we niet stil gezeten en een mooi carnavalsprogramma in elkaar gezet! Schrijf gerust alles maar alvast met potlood in de agenda; steek un karske oan; duim er op los;.. en dan gaan we vrijdag met Carnaval ertegen aan in het Weversrijk!

Ziekenbezoek

Carnaval is saamhorigheid, carnaval is gezelligheid.
Carnavalsstichting De Wevers zorgt daarbij dat iedereen Carnaval kan vieren. 
Ook diegenen die dat (fysiek) niet meer kunnen.
Op Carnavalszaterdag brengen wij als Stichting normaal gesproken met 15 teams een bezoek aan ruim 100 zieken, alleenstaanden en ouderen in ons mooie Weversrijk.
Wij brengen dan, met een plantje, fruitmandje en wat buurt, een klein stukske Carnaval naar die mensen die dat niet (meer) kunnen vieren.
Dit Ziekenbezoek kon afgelopen jaar niet doorgaan. Logisch natuurlijk, maar door velen wel als een gemis ervaren. Zeker in deze vervelende tijd is wat extra aandacht erg belangrijk.

Daarom willen wij op Carnavalszaterdag weer op pad om een leuke attentie aan de deur te bezorgen. 
Daar hebben wij uw hulp bij nodig.
Bij dit bericht is een betaalverzoek ingesloten.

Hiermee willen we u vragen om een kleine bijdrage te willen gunnen. 
De gift is vrij, de dankbaarheid is groot. Als u toch liever een contante gift wilt doen, dan kan deze bij Bloemsierkunst Ari-Jenne op Weijen 7 afgegeven worden.

Als u iemand kent, die een bezoekje aan de deur erg kan waarderen, kunt u deze persoon met naam en adres door geven via stichting@de-wevers.com