11-11-bal Carnavalsstichting De Wevers

nardje-onthullingDe welverdiende vakantie viel laat dit jaar erg laat. Voor je er erg in had, was de zomer weer voorbij en staat het nieuwe Carnavalsseizoen alweer voor de deur!

Voor Carnavalsstichting De Wevers een speciaal jaar – ware het niet dat men in het Carnaval tientallen niet als jubilea erkent – maar CS De Wevers ziet Abraham! Het seizoen 2016-2017 is het 50e seizoen en wat zeker is, het enthousiasme en de inzet is er met de jaren zeker niet minder op geworden: We hebben er weer zin in!

Al voor de bouwvak is de Geheimraad op zoek gegaan om een geschikte opvolger te vinden voor Prins Martijn d’n urste die van het 49e jaar een speciaal jaar gemaakt heeft. Samen met Adjudant Paul en hun Durskes stonden ze stevig aan het roer en konden we na de veermanverbranding afgelopen februari concluderen: daar gaat de 50e Prins een zware kluif aan hebben!

De berichten van de Geheimraad zijn zeer positief: WE HEBBEN ER WEER EEN, EN WAT VOOR EEN! Een zeer enthousiaste Prins staat klaar om op 5 november in de Residentie ’t Tramstation het stokje (of de scepter) van Prins Martijn d’n Urste over te nemen. Maar wie o wie is deze 50e Baron van ’t Kentje tot  Geenend, zich uitstrekkende van Donsel tot Meijnsel, van de Loo tot de Rekt? Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, nogmaals de aanwijzingen:

Dit jaar weinig wit
Net geen Abraham
We houden het dicht bij huis
Ze schieten met scherp
Hij komt overal
Hij doet dik niks

En de huidige Prins Martijn I heeft een brief geschreven waar de nieuwe Prins ook spontaan op heeft gereageerd. Staan daar ook nog verwijzingen in naar wie de nieuwe Prins zal zijn? De tijd zal het leren. De onthullingsgroep staat in ieder geval te trappelen om de nieuwe Prins op zaterdag 5 november in de zaal van onze Residentie ’t Tramstation te onthullen. De aanvang is om 20:30 uur, zorg dat je erbij bent, en ben de eerste die het weet!

Gelegenheid om de nieuwe Prins, zijn Adjudant, hun Durskes en de Carnavalsstichting te feliciteren is er zeker ook. Op zondag 13 november staat de Prins met zijn gevolg klaar om alle felicitaties in ontvangst te nemen. De Prinsenreceptie is ook in de zaal van onze Residentie ’t Tramstation, vanaf  13:30 uur.

[fblike]