Aanmelden optocht

De Nisseroise optocht.

optochtHet nieuwjaarsfeest is voorbij en het volgende feestje dat voor de deur staat is het Carnavalsfeest in februari. Traditiegetrouw organiseert Carnavalsstichting De Wevers weer de Carnavalsoptocht op Carnavalszondag, dit jaar op zondag 26 februari 2017. Een optocht maken, dat kunnen de leden van CS De Wevers natuurlijk niet alleen. Nee, die hebben jouw hulp nodig om van de optocht van Prins Frenk d’n Urste, z’n Adjudant Stefan en het nog te onthullen Jeugdpaar weer een daverend succes te maken.

Dus heb je een leuk idee waarmee je – alleen of als groep – mee kunt doen met de individuelen, loopgroepen of wagens, bij de jeugd of de volwassenen, wacht dan niet te lang. Meld je groep aan op de site van CS De Wevers: www.de-wevers.com. Ga naar activiteiten->optocht. Daar vind je alle informatie over de indeling van de categorieën en de jurering en kun je jezelf aanmelden. Ook dit jaar is er weer een SMS-actie waarbij zowel de deelnemers als de toeschouwers in de prijzen kunnen vallen.

Nieuw dit jaar is de route. De route is als volgt: Start zoals ieder jaar om 14:00 uur op de kruising Dijkstaart – Kievitsweg – Heescheweg. Dan gaat de optocht over Weijen, het Laar, de Hoogstraat en de Kromstraat en eindigt bij onze residentie Station Carnaval bij ’t Tramstation. De deelnemers stellen zich na afloop op op het Raadhuisplein waar iedereen nog even kan nagenieten van alle geweldige creaties die in het Weversrijk gemaakt zijn.

Ook dit jaar krijgen de kleine Wevers en Weverinnekes weer wat lekkers van de Prinsenwagen toegeworpen. Net als vorig jaar wordt ook dit jaar het snoepwerk gesponsord door Jumbo Nistelrode.

De Nisseroise Optocht, meedoen is nog leuker dan kijken!