Goedemorgen Café pakt uit

In November pak Goedemorgen Café uit!

Roy: 15 jarig jubileum

Het Goedemorgen Café gaat er in november een spetterend feest van maken. Allereerst vieren we dat Roy 15 jaar radio maakt en dat gaan we doen met een marathon-uitzending op vrijdag 18 november van 21:00 uur tot zaterdag 19 november 12:00 uur. Roy heeft in deze 15 jaar heel wat side kicks en radio collega’s ‘versleten’ en heeft hen gevraagd om hem tijdens deze jubileum uitzending bij te staan.

2h5znamv_400x400Goed Doel: “Eten Over”

Traditie getrouw is bij ons Goedemorgen Café November de maand van de Goede Doelen. Waar we andere jaren gekozen hebben om aan ieder redactie-lid één goed doel toe te kennen hebben we er dit jaar voor gekozen om onze krachten te bundelen. We hebben contact gezocht met “Eten-Over” regio Oss én Bernheze. Zij zorgen voor ondersteuning van gezinnen die nét die ene euro teveel verdienen om bij een voedselbank aan te mogen kloppen. Een nijpende groep waar wij het vorige jaar al eens aandacht aan besteed hebben. In overleg met hen en met jullie hulp willen wij ervoor zorgen dat zij op 19 november met volle tassen naar huis kunnen gaan! Hierbij de oproep: Kom op zaterdag 19 november met zoveel mogelijk houdbare spullen naar de studio aan de Angelenweg 153 in Oss. Het mag werkelijk alles zijn; van toiletpapier tot blikken erwtensoep en van die pak koek-waar-je-toch-alleen-maar-dik-van-wordt tot tampons. Kijk eens in je kelderkast, pak een doos en doe die grote schoonmaak voor hen die het heel goed kunnen gebruiken!

Live muziek

Het GoedemorgenCafé heeft al heel wat muzikanten in de studio mogen ontvangen en daar zal het dan ook dit weekend niet aan gaan ontbreken. We gaan er voor zorgen dat er veel afwisselende live muzikanten zijn. Wie? Dat houden we nog even geheim!

Oftewel:

Houd dit weekend vrij; de deuren van ons Goedemorgen Café staan open voor publiek en breng als je komt heel graag iets mee voor de mensen van “‘Eten over”. Je inbreng, hoe klein of groot ook, wordt van harte gewaardeerd.

[fblike]