Het vrijwilligersfeest

img_689611 september 2016. Het was qua weer net de minste dag in een paar hete weken, maar dat mocht de pret niet drukken tijdens het vrijwilligersfeest van CS De Wevers. Ook dit jaar weer aan Achter de Berg in het Veerhuis.

Traditiegetrouw is het vrijwilligersfeest de aftrap van het nieuwe seizoen. Dit jaar bestaat CS De Wevers 50 jaar. Normaal een jubileum, ware het niet dat Carnaval niets moet hebben van 10-tallen, dus duurt het nog 5 jaar voor we weer een jubileum mogen vieren. Het vrijwilligersfeest is bedoeld om alle vrijwilligers die zich afgelopen jaar kosteloos hebben ingezet te bedanken. Voorzitter Edwin Verkuijlen bedankte dan ook alle vrijwilligers namens de Stichting en ze kregen daarop een warm applaus.

De geheimraad is al tijden op zoek naar een nieuwe Prins en dat is ook geslaagd. De 50e Prins, de man die het geweldige jaar van Prins Martijn d’n urste moet doen verbleken, zal er nog een hele kluif aan hebben. Maar de nieuwe Prins, adjudant en hun durskes hebben er zin in, dus dat moet goed komen. Op het vrijwilligersfeest worden traditiegetrouw ook de nieuwe hints prijs gegeven, en dit jaar was dat dan ook niet anders. Onze voorzitter kwam met de volgende aanwijzingen:

  • Dit jaar weinig wit
  • Net geen Abraham
  • We houden het dicht bij huis

Daarmee moeten we het doen totdat de geheimraad nieuwe hints naar buiten brengt tijdens het Liedjesbal in zaal ’t Maxend op 15 oktober.

[fblike]