nieuwsbrief optocht

Carnavalsoptocht 2017  *** EXTRA NIEUWSBRIEF ***

Beste (mogelijke) deelnemer,

Deze nieuwsbrief wordt naar iedere (oud)deelnemer gestuurd die zichzelf al hebben opgegeven of de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan de optocht. Heb je jezelf nog niet aangemeld? Wacht daar niet te lang mee! Aanmelden kan oa via de site https://de-wevers.com/activiteiten/inschrijven-optocht/

Maestro muziek!
Voor de prijsuitreiking dit jaar hebben we iets nieuws! Wij draaien jullie muziek tijdens de prijsuitreiking. Als je groep voren wordt geroepen, dan zorgen wij ervoor dat jullie muziek door de DJ gedraaid zal worden.

Heb je je groep nog niet aangemeld? (Wacht niet te lang J). Bij het aanmeldformulier is er een vakje bij gefabriceerd. Vul daar in welke muziek er gedraaid moet worden als jullie opkomen. Abba, met The Winner Takes it all, Queen, met We are the Champions, of kiezen jullie een nummer wat echt op jullie groep slaat, of waar jullie helemaal mee uit jullie plaatje gaan? Voor diegene die zich al hebben aangemeld, en nog geen nummer hebben doorgegeven, kan dit doen met een mailtje richting optocht@de-wevers.com.nardje-optocht

Bij de prijsuitreiking wordt er een catwalk worden gemaakt, richting het podium. Daar kunnen jullie helemaal uit je dak gaan en kunnen jullie je prijs in ontvangst nemen.

Nieuwe route optocht
Ook nieuw dit jaar is de route. We hebben goedkeuring van de gemeente gekregen om de route van de optocht dit jaar anders te doen. Deze loopt dit jaar van Weijen (verzamelpunt als voorgaande jaren), Laar, Hoogstraat, Kromstraat en eindigt bij ’t Tramstation. De wagens kunnen dan opstellen op het Raadhuisplein, en alle andere deelnemers op het Raadhuisplein en Tramplein. Alle toeschouwers kunnen dan nog even nagenieten van al jullie creaties.

Ten slotte
Hebben jullie ideeën, suggesties, klachten, of wat dan ook over de optocht. Schroom niet een van de leden van de Carnavalsstichting aan de jas te trekken, of stuur een mailtje naar optocht@de-wevers.com, dan kijken wij wat we er mee kunnen doen.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook!

Groetjes,
Commissie Optocht, CS De Wevers