Vrijwilligersfeest

Het begin is weer gemaakt!

CS De Wevers organiseert ieder jaar in september een vrijwilligersfeest om de vrijwilligers van het afgelopen seizoen te bedanken. Ook dit jaar waren we weer te gast op het scoutingterrein Achter d’n Berg. De aanwezigen genoten in wederom heerlijk weer van een hapje en een drankje en onder het genot van een smakelijke bbq werd er volop teruggekeken op het afgelopen jaar. Jong en oud kon zich binnen en buiten ook volop vermaken met diverse spelletjes.

Na het openingswoord gaf onze kersverse voorzitter Henk van Grunsven samen met vorst Mario van Dijk de eerste drie hints voor de nieuwe Prins van het Weversrijk die op zaterdag 4 november in de zaal van ’t Tramstation onthuld zal gaan worden!

Nadat de hints:

-Het pak is hem niet vreemd;
-Vier op een rij; en
-Hij heeft veel in z`n mars,

waren prijsgegeven gonsde het van de namen van Nisseroise potentiële prinsen waar deze hints naar zouden kunnen verwijzen, maar zoals altijd maken de hints het er ook dit jaar weer niet makkelijk op. Maar met deze hints zullen we het nu toch tot zaterdag 14 oktober moeten doen. Dan zullen de volgende hints bekend gemaakt worden tijdens onze nieuwe activiteit: de Pub-quizzz in Cafe Zaal `t Maxend. (Maak een team van maximaal zes personen en schrijf je in op onze site www.de-wevers.com)