Activiteiten

 

Carnavalsstichting De Wevers organiseert elk jaar weer verschillende activiteiten. Kijk op deze pagina hoe je mee kunt doen en waar je jezelf aan kunt melden.

lijntje

De Pubquiz

De Pubquiz van CS De Wevers. Strijd samen en win de Pubquiz! Schrijf je nu in voor de komende editie. Het inschrijfgeld is €10,- per team. Schrijf je hier in.

lijntjeDe Jeugdzitting

Doe mee met je vrienden of vriendinnen aan de leukste zitting voor de jeugd, daags na de 1e Weverszitting. Iedereen mag meedoen of je nu zingt, danst of instrument speelt. Geef je jezelf op via  jeugd@de-wevers.com.henkie-standaard

lijntjeDe Carnavalsoptocht

Meld jezelf of je groep aan voor de optocht voor carnavalszondag. Hoe? Deelnemers van de afgelopen jaren krijgen automatisch het aanmeldformulier op de mail. Je kunt jezelf ook aanmelden via deze link.

Ook een Carnavalsoptocht is aan regels geboden.
De regelgeving vanuit de gemeente: De reglementen vanuit de gemeente Bernheze
De reglementen vanuit de Carnavalsstichting: Reglementen Carnavalsstichting De Wevers. Hierin staan ook de juiste categorie indelingen, wie onder jeugd valt of niet, waarop de gejureerd wordt ed. Lees dit goed na op misverstanden te voorkomen.

De route dit jaar: Start Weijen (hoek Dijkstraat/Kievitweg) – Laar – Pastoor J. Groenenstraat – Kromstraat – Finish Raadhuisplein. Wijzigingen voorbehouden.

nardje-optocht

lijntjeDe Weverszitting

Bestel online je kaarten van de Weverszittingen. Zodra de online verkoop weer geopend word kun je hier je kaarten voor de zittingen bestellen.

nardje-pronkzitting

lijntjeZiekenbezoek

Ieder jaar bezoeken de leden van CS De Wevers de zieken van het Weversrijk op Carnavalszaterdag. Van de opbrengst van de emmertjesactie (op de 1e maandag na de 1e Weverszitting) wordt er een leuke verrassing voor iedere zieke bekostigd. Geef deze personen door aan Ruud Steevens: 612802 of stichting@de-wevers.com

lijntje

Carnavalympics

Meedoen aan het leukste carnavalsactiviteit op Carnavalsdinsdag? Hier kun je groep aanmelden.

De Weversvlag

De Weversvlag is het hele jaar door te koop bij Dio/The Readshop en tussen de onthulling en de Carnaval ook bij Ari-Jenne. Maar ook tijdens de zittingen kun je een Weversvlag kopen bij de kassa.

nardje_vlag_animatie